Banner

Handelsvekst i Grong!

Grong Kjøpesenter søker franchisetakere/etablerere av forretninger i ledige muligheter i lokaler i et handelssentrum hvor detaljhandelen vokser, hyttefeltene fylles med nye hytter og innreisende fra nabokommuner øker sammen med flere som stanser på E6.

Vi søker særlig etter:

  • eksisterende franchisetakere i eksisterende forretninger i Namsos som kan tenke seg å doble franchisen sin/opprette filial eller tilleggsvirksomhet i vårt kjøpesenter for å øke sin virksomhet og sikre markedsandelen i region Indre Namdal pluss Overhalla/Snåsa.
  • nye franchisetakere eller etablerermiljø som ønsker å etablere forretning
  • forretningsvirksomheter som ønsker å etablere ny forretning
  • investoraktører som vil inngå samarbeid med franchisetaker/kjøpesenter om oppretting av AS for franchise

Handelen i sentrum i Grong er økende. Etter opprettelse av to store handelsbygg i tillegg til kjøpesenteret, med dagligvarehandel og Europris, har mye tatt seg opp. De siste årene har vi opplevd et større tilsig av kunder i butikkene som “vi ikke kjenner”, som kommer bl.a. fra den store hytteutbyggingen rundt alpinbakkene, skiløypene og naturområdene ved Bjørgan eller tilreisende fra nabokommuner, samt reisende på E6-trafikken. Nylig har også Montèr etablert seg med et samarbeid på eierside og tilbud fra flere entreprenørselskap. Potensialet er uten tvil mye bedre i dag enn for få år siden for handelsvekst og etablering og sentrum mangler forretninger som kan supplere og øke handelen ytterligere. Post-korona er det nå også større muligheter for å få til en snøballeffekt når befolkningen er tilvendt kortreist tenkning og mindre kjøreturer, som er en fase i tiden som kommer som distriktskommuner kan utnytte for å øke lokal handel.

I våre ledige lokaler i kjøpesenteret har vi både (mellom)store lokaler og små lokaler med en fleksibilitet. Fra før har vi Intersport, Coop Extra, Vinmonopolet, Apotek 1, Cafeteria (Lindas GoMat) og frisør (Hårsveisen) og en privat tannklinikk med dyktige og ettertraktede tannleger. Per tid er to store/mellomstore lokaler ledige og en fløy som kan være et stort med flere avdelinger eller opptil tre forretninger gjennom enkle inngrep. Vi har også ledige muligheter i kontoravdeling i andre etasje med mange kontormuligheter, men også behandlingssenter for ulike bransjer innen helse og pleie, kanskje til og med i kombinasjon med salgsutstilling i selve forretningslokalene.

Vi bør være en interessant arena for å sikre markedsandelen nå som detaljhandelen er på opptur. Vi vil styrke veksten med nyetableringer i kjøpesenteret. Les mer om ledige lokaler og type aktører vi kan være ute etter her. 

Ta kontakt med undertegnede for fortrolige avklaringer og mulig interesse. 

Mvh

Trond Martin Sæterhaug
styreleder Grong Kjøpesenter AS 
Bygget på WordPress av Smart Media AS