Banner

DET LØNNER SEG Å KOMME TIL GRONG

Detaljhandelen har økt vesentlig senere år. Handelsmønsteret i regionen er i endring og i tillegg er senteret ett naturlig stoppested på E6. Hytteeierne er snart like mange som innbyggere og etterspør ett mer komplett marked i sentrum. Kjøpesenter ønsker forretninger i ledige i lokaler i et handelssentrum med ett nytt og større potensiale enn før.

Eksempler på butikker vi kan trenge på Grong kjøpesenter

  • butikker som selger klær. herre, dame og barn
  • Livsstilsbutikker innen f.eks. helsekost, skjønnhet, velvære etc. NB! Kan kombineres med behandlingsavdelinger i andre etasje.
  • butikker som selger “gjør det selv”-produkter enten det er innen hage, skog- og jordbruk, hobby, hus og hjem eller kunst og kultur, inklusive maskinelle og/eller manuelle redskaper, dyrefor og annet. Muligheter her også for lager og utendørs lagring av større produkter/volum
  • butikker med utvalg av leker for barn og hverdagsutstyr/klær for barn
  • utsalg av tilbehørsutstyr til ATV, scooter, traktor o.l., også med mulighet for utstilling av farkoster utendørs
  • butikkonsepter som har sesongprodukter innen alt fra mat til gjenstander
  • Optiker
  • Sko
  • Annet du mener det er marked for

Handelen i sentrum i Grong er økende. Etter opprettelse av to store handelsbygg i tillegg til kjøpesenteret,, har mye tatt seg opp. De siste årene har vi opplevd et større tilsig av kunder i butikkene som “vi ikke kjenner”, som kommer bl.a. fra den store hytteutbyggingen rundt alpinbakkene, skiløypene og naturområdene ved Bjørgan eller tilreisende fra nabokommuner, samt reisende på E6-trafikken. 

Potensialet er uten tvil mye bedre i dag enn for få år siden for handelsvekst og etablering og sentrum mangler forretninger som kan supplere og øke handelen ytterligere. Post-korona er det nå også større muligheter for å få til en snøballeffekt når befolkningen er tilvendt kortreist tenkning og mindre kjøreturer, som er en fase i tiden som kommer som distriktskommuner kan utnytte for å øke lokal handel.

I våre ledige lokaler i kjøpesenteret har vi både (mellom)store lokaler og små lokaler med en fleksibilitet. Fra før har vi Intersport, Coop Extra, Vinmonopolet, Apotek 1, Cafeteria (Reitans Godmat) og to frisører (Hårsveisen og Annas Frisør), Grong Maleklubb og en privat tannklinikk med dyktige og ettertraktede tannleger. Per tid er to store/mellomstore lokaler ledige og ett mindre. Vi har også ledige muligheter i kontoravdeling i andre etasje med mange kontormuligheter, men også behandlingssenter for ulike bransjer innen helse og pleie, kanskje til og med i kombinasjon med salgsutstilling i selve forretningslokalene.

Er du helt ny som næringsdrivende? Vi hjelper deg med rådgivning for etablering av firma og blir med på gi deg en god start.

Vi bør være en interessant arena for å sikre markedsandelen nå som detaljhandelen er på opptur. Vi vil styrke veksten med nyetableringer i kjøpesenteret. Les mer om ledige lokaler og type aktører vi kan være ute etter her. 

Ta kontakt med undertegnede for fortrolige avklaringer og mulig interesse. 

Mvh

Trond Martin Sæterhaug
styreleder Grong Kjøpesenter AS 
Bygget på WordPress av Smart Media AS