Banner

Muligheter for etablering

Vi har gode muligheter i ledige lokaler i et regionsenter som i senere år har hatt en markant vekst i detaljhandelen. Høsten 2021 vil vi satse på å fylle flere lokaler i en periode hvor mye ligger til rette for vekst. Vi har to store/mellomstore lokaler og en fløy med flere små som i dag har åpne vegger, med fleksibilitet for enkel ombygging med lettvegger for flere ulike forretninger eller én aktør med behov for ulike «soner». Vi etterspør særlig bransjer innenfor:

  • elektro og mobiltelefoni, IT/foto/media
  • klær for enten- eller alt innenfor herre, dame, barn, senior
  • skobutikk
  • optiker
  • velvære/livsstil etc. og/eller alternative husholdningsprodukter, lokale matprodukter og/eller håndtverk
  • øvrige markeder som suplerer regionens tilgang til nødvendige varer eller tjenester

Vi har flere ledige kontorlokaler i andre etasje, både enkeltvise og kontorlandskap. Disse kan enkelt omdefineres til behandlingsrom for eventuelle aktører innen helse/velvære i kombinasjon med privat tannklinikk som er der fra før. Dersom du representerer en aktør innen helse/velvære kan f.eks. behandlingsrom i andre etasje være en mulighet i tillegg til salgsutstilling av produkter i første etasje. Her kan vi diskutere mange muligheter, også at flere aktører med ulike fag samarbeider om utfyllende salgsutstillinger i ett felles leid lokale blant forretningene.

I kjelleren har vi bl.a. et mellomsstort, ledig lokale med egen trapp ned og inngang på utsiden. Ved behov har vi flere arealer av mindre rom og toaletter innover i kjellerlokalene som kan tilknyttes en virksomhet. Lokalet trenger noen oppgraderinger, deriblant i trapp ned og inngangsparti, og vi kan diskutere dette ut fra hvilken nytte lokalene tenkes til. Lokalene er egnet for både aktivitets- og forretningsformål.

Kontakt Trond Martin Sæterhaug mob 996 12 998

Bygget på WordPress av Smart Media AS