Banner

Vi har ledige muligheter!

Drømmer du om å drive egen butikk og vet litt om økonomi, personalledelse og salg? Eller kjenner du noen? Den nye senterlederen ønsker å komme i kontakt med kandidater.

Om vi kommer fram til at du har økonomisk og personlig robusthet til å satse, bistår vi gjerne å komme i dialog med riktig kjede som kan gi deg muligheten til å eie butikken i deres kjedenavn og deres vareutvalg! Elektro? Liten mobilsjappe? Herre-, dame- eller barneklær? Interiør eller velvære? Brillesalg eller hatter og vesker? Helsekost? Det finnes mange flere muligheter! Vi ser ikke tomme lokaler – bare åpne muligheter! Vi vet at mange drømmer om dette. Vi har mange hjelpere i Grong gjennom dyktige banker og regnskapskontor, næringslivsaktører, næringsforening og kommune med flere. Alle vil at vekst skal avle vekst og vi trenger flere i den lokale handelsstanden for et Grong som har enda større potensiale som handelssentrum! Vi er også ute etter dere som allerede har en franchise andre steder i Namdal som kan tenkes å doble med en butikk til. Også dere som har et eget forretningskonsept! Ta uforpliktende og fortrolig kontakt med Trond Martin Sæterhaug.

Les mer om Franchise her

Bygget på WordPress av Smart Media AS